perjantai 14. joulukuuta 2012

Tracy Mack & Michael Citrin: Sherlock Holmes ja Baker Streetin Iskuryhmä Noidutun miehen tapaus (2010)Kirjassa Sherlock Holmes ja Baker Streetin iskuryhmä tukivat äkillistä ja outoa naisen kuolemaa. Kirjassa esiintyy monia henkilöitä kuten Sherlock Holmes, Ozzie, Wiggings, Elsa, Pilar ja Watson. Baker Streetin iskuryhmä joutuu vaikeuksiin kartanossa, jossa epäilyttävä meedio huijaa ihmisiltä rahaa kiristämällä.

Sherlock Holmes on rauhallinen ja salaperäinen. Wiggings ja Ozzie eivät ole niin rauhallisia. Sherlock vaatii iskuryhmää olevan rauhallinen ja edetä varovasti, mutta kaikki eivät noudata hänen käskyjään.

Meedio näyttää osaavan taikoa kuolleiden ihmisten hahmoja esiin. Vai onko se jotain aivan muuta? Kirjan tyyli on jännitys ja seikkailu. Asioita kuvaillaan kirjassa tarkasti ja perusteellisesti. Kirjassa ei ole erityistä sanomaa. Kirjan on tarkoitus viihdyttää lukijaa ja jännittää.

Kirja oli mielenkiintoinen ja välillä jännittävä. Kirjassa tapahtui paljon, eikä siinä ollut liikaa turhia kohtia. Juuri siitä pidin kirjassa. Kirjan juoni ei aina ollut kovin selkeä.

Suosittelen kirjaa nuorille, jotka pitävät jännittävistä kirjoista. Tämä kirja sopii nuorille, koska juonessa on aika helppo pysyä mukana. Kirja oli mielestäni hyvä ja mielenkiintoinen.
 
Hannu, 8. luokka