maanantai 7. tammikuuta 2013

Liz Elwes: Lucy poikatyttö (2008)Lucy kirjoittaa luokkatovereiden puolesta rakkauskirjeet. Hän ei pidä, kun häntä kutsutaan pojuksi, sillä oikeasti hän haluaisi käydä kampaajalla, käyttää tyttömäisiä vaatteita ja opetella meikkaamaan. Mutta voiko muut nauraa hänelle, jos hän tekee niin suuren muodon muutoksen?
   
 Kun äiti kertoo lähdöstä Kanadaan mummin luo hän unohtaa jo huolensa. He matkustavat kalliovuorten yli Calgaryyn kyläilemään äidin ystävän luo. Lucy ei aavistanut, kuinka hauska kesä häntä odottaakaan. Siitä pitävät huolen Lucyn Kanadan- serkut sekä sietämätön Kane, jonka Lucy ei haluaisi olla missään tekemisissä. Vai haluaako?
    
Kirjan päähenkilönä esiintyy poikatyttö nimeltään Lucy. Lucylla on ruskeat sotkuiset hiukset ja siniset silmät. Lucyllä on yllään usein Liian pienet farkut ja sininen haalistunut muodonsa menettänyt huppari. Lucyllä on isosisko nimeltään Millie. Milliellää on aina yllään puhtaan värinen paita ja Ruskeat hiukset kuin siskollaan, mutta ne kiilsivät. Lucyn äidin nimi on Clemmie ja Lucyn isän nimi on Nick. Lucyn ystäviä ovat Lucas ja Maisie.  
     
Mielestäni kirja oli hyvä ja mielenkiintoinen. Kirjassa oli hyvä juoni. Kirjaa oli mukava lukea, koska kirja ei ollut pitkästyttävä ja liian pitkä vaan sopivan lyhyt.

Jenna 7.B    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti