maanantai 30. syyskuuta 2013

Brennan, Sarah Rees : Demonien merkitsemät (2009)

Veljekset Nick ja Alan on aina joutuneet pakenemaan velhoja, jotka havittelevat heidän äitinsä hallussa olevaa talismaania. Heidän äitinsä on ryöstänyt sen Mustalta Arthurilta, joka on Obsidiaani piirin maagien johtaja. Kun demonien valtaamat korpit ja maagi hyökkäävät Nickin ja Alanin kotiin, pojat tietää ,että on aika taas muuttaa. Kaiken lisäksi heidän oven taakseen ilmestyy sisarukset Mae ja Jamie, jotka kaipaavat apua.
 Jamiella on kolmannen asteen merkki ja on ajan kysymys koska demoni ottaa hänet valtaansa ja tuhoaa hänet. Nick välittää vain veljestään eikä haluaisi vieraita mukaansa, mutta Alan on ihastunut Maehin ja päättää auttaa tätä. Samalla Alan asettuu itse vaaraan ja joutuu demonin merkitsemäksi ja siitä vasta seikkailu alkaakin.
Mielestäni kirja oli todella hyvä, koska se sopii nuorille jotka tykkäävät jännityksestä ja salaperäisistä tarinoista. Kirja on selvästi jännitys ja ilmeisesti kirja sijoittuu nykyaikaan ja meidän maailmaamme.
Veikko, 9. luokka

4 kommenttia:

  1. Tämä kohta oli todella hyvin kirjoitettu. :() Jamiella on kolmannen asteen merkki ja on ajan kysymys koska demoni ottaa hänet valtaansa ja tuhoaa hänet. Nick välittää vain veljestään eikä haluaisi vieraita mukaansa, mutta Alan on ihastunut Maehin ja päättää auttaa tätä. Samalla Alan asettuu itse vaaraan ja joutuu demonin merkitsemäksi ja siitä vasta seikkailu alkaakin.

    VastaaPoista
  2. Vaikuttaa kiinnostavalta kirjalta!

    VastaaPoista
  3. Hyvin huomioitu pienetkin asiat!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista