torstai 11. joulukuuta 2014

Aleksi Delikouras: Nörtti New game (2011)


Nörtti kertoo Dragonslayer666 nimisestä pojasta, joka tykkää pelata tietokoneella ja siitä tulee kirjan nimi.

Kirjan päähenkilöt ovat Drago, hege91, Jake ja Fetasalaatti. Sivuhenkilöitä oli Mikki hiiri, äiti, Jorgos ja Pinokkio. Kaikki muut paitsi Mikki Hiiri oli Dracon kavereita. Hege91 ja Draco ovat samanlaisia nörttejä, vaikka välillä Dragon mielestä hege91 on mulkku.  Kirjan päähenkilö draco on kova äijä, koska se vaan pelaa koko ajan. Kirjan henkilöt ovat todellisia, koska kirja perustuu tositapahtumiin. Kirjan henkilöistä pidän eniten Dragosta.

Kirjan juoni on hyvä siinä ei tapahdu mitään isompia asioita mikä on mielestäni hyvä asia, koska ei tarvitse keskittyä kirjaan niin paljoa.  Kirjassa Dragoa luullaan koulusurmaajaksi, koska hänellä oli ulkoa löydetty kuula-ase mukana. Kirja sijoittuu nykyaikaan ajan voi päätellä päiväyksistä ja, että hän pelaa Batlefieltiä, joka on uusi peli.

Nörtti on huumori kirja. Kirja käsittelee pelaamista ja siinä halutaan kertoa lukion turhuudesta. Kirjassa on paljon oikeaa toimintaa. Esim: Jorgos vetää mikkihiirtä turpaan, koska Mikki hiiri kiusasi Dracoa. Kirjan ongelma on, että drago ei saa pelata rauhassa.

Minun mielestä kirja on loistava. Pidin koko kirjasta se oli kokonaisuutena hyvä, koska siinä haukuttiin koulua. Suosittelen kirjaa kaikille jotka tykkää pelaamiesta.

Joni 9B

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti