torstai 23. lokakuuta 2014

Anni Polva: Tiina seikkailee: 1989


 Juha on saanut hienon teltan ja suunnitteli että menee Tiinan kanssa retkelle. Juha on Tiinan kaveri. Mutta Tiinan isä kuitenkin sairastuu niin että ei pääse retkelle. Juhan serkku lupasi kuitenkin mennä vahtimaan. Juhalla ja Tiinalla loppu ruoka ja meni tekemään töitä vanhalle talolle vilja hommiin että saisi ruokaa. Ne oli matkalla Tiinan mummolaan ja sinne oli pitkä matka. Matkalla tapahtuu paljon kommelluksia. Mutta pääsi mummulaan pitkän matkan päätteeksi.

Kirjassa päähenkilöt on: Tiina joka on malttamaton ja innostunut, Juha on rohkea ja kekseliäs. Sivuhenkilöt on: äiti,isä,veli,mummo,isän pomo,talon emäntä ja mökin isäntä.

Kirjan tyylilaji on seikkailu. Kirja on hauska ja aika helppo lukuinen ja jossain kohtaa voit purskahtaa nauruun. Kirjassa on koko ajan rento fiilis ja pääset äkkiä kirjan juonesta kiinni.

Minun mielestäni kirja on hauska ja rento ja nauroin monessa kohtaa. Pidin kirjasta paljon. Suosittelen että kannattaa lukea kirja. Kirjoja on paljon muitakin niitä on noin 29.

Kiia 7.A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti