maanantai 27. lokakuuta 2014

Mary E. Pearson: Kuka on Jenna Fox? (2008)

Kirja kertoo 17-vuotiaasta Jennasta, joka herää vuoden kestäneestä koomasta ja aloittaa hitaan toipumisen. Hänellä ei ole mitään muistikuvia ajasta ennen kolaria. Kodissaan Jenna katselee videoita hänen elämänsä varrelta, mutta ei tunnista niistä itseään. Onko kuvissa esiintyvä henkilö oikeasti hän?
 
Pikku hiljaa Jenna alkaa muistamaan, isä oli siis oikeassa. Muistojen mukana tulee kysymyksiä, joihin kukaan ei halua kertoa vastausta. Mitä onnettomuudessa ja sen jälkeen oikein tapahtui?
 
Jenna Angelina Fox on utelias ja määrätietoinen tyttö. Hänen äiti, Claire, ei halua paljastaa Jennalle totuutta, koska ei uskalla. Jennan isä on lääkäri ja työskentelee Bostonissa. Jennan mummi, Lily, on Jennalle tärkeä, vaikka välillä tuntuu siltä, että hän ei pidä Jennasta.
 
 Mielestäni kirja oli todella hyvä. Siinä Jenna etsii itseään ja minun oli helppo samaistua Jennaksi, koska kirja oli kirjoitettu Jennan näkökulmasta. Pidin kirjan välissä olevista sivuista, joissa kerrottiin Jennan omia ajatuksia runon muodossa.

Jenna K. 7B

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti