torstai 4. lokakuuta 2012

Jacqueline Wilson: Mieletön kalorikammo, 2005


Ellie tahtoisi olla kuin muovailuvahaa, voisi vain pyöritellä ja venyttää itsensä pitkäksi ja laihaksi. Hänen ystävänsä goottityttö Nadine haaveilee mallin urasta ja hänen toinen ystävänsä suloinen Magda vetää puoleensa aivan vääränlasia poikia.
 Koska Ellie on mielestään lihava, hän aloittaa laihdutuskuurin ja laihtuu monta kiloa viikossa. Hän rupeaa käymään aamuisin uimassa ja tapaa siellä vanhan ystävänsä Zoën. Kun he ovat vaihtaneet uimapuvut, hän näkee kuinka laiha Zoë on. Zoë on laihtunut todella paljon, hän on kuin luuranko. 
Ellien ystävät Nadine ja Magda ovat huolissaan, myös hänen isänsä ja isän uusi vaimo Anna ovat huolissaan hänestä. Kaikki sanovat, että hänestä tulee pian anorektikko, jos hän ei varo. Ellie saa pian tietää että, Zoë on joutunut sairaalaan anoreksia osastolle.  
Minun mielestä kirja oli ihan kiva, mutta välillä hiukan tylsä. Sen opetus on että, ÄLÄ LAIHDUTA LIIKAA! Suosittelen kirjaa niille jotka ajattelevat laihduttavansa pienessä ajassa paljon.
Emilia, 7B

1 kommentti:

  1. Moi Emiliaaaaaaaa !<3<3<3 Hyvä vinkki!! ;D Mä fanitan suaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kirjan opeus on _m_a_i_n_i_o_. noin. valmis. piste.

    VastaaPoista