tiistai 28. maaliskuuta 2017

Agatha Christie: Eikä yksikään pelastunut (1939).Kirja kertoo kun kymmenen ihmistä houkutellaan saarelle ja jokaisella on menneisyys takana ja kaikki meni hyvin kunnes talossa alkaa tapahtumaan katoamisia. kirjan nii johtuu siittä että kukaan ei selvinnyt sieltä. Kirjan henkilöt ovat samanlaisia koska kaikilla on menneisyys takana. Yksi tärkeimpiä henkilöitä oli tuomari Wargrave sillä hän lähetti kutsut ihmisille. Jotkut kirjan henkilöt muuttuvat jotenkin. Kirjan henkilöt ovat lähinnä hyviä.

Kirja alkaa lentokoneesta ja tarina alkaa kehittymään että tuomari Wargrave lähettää kirjeet ihmisille jossa hän kutsuu ne neekeri saarelle. Sitten ihmiset alkavat lähtemään neekeri saarelle ja sitten alkaa tapahtumaan rikoksia.


Kirjan tapahtuma on jossain 1900 luvun alussa. Tapahtuma ajan voi päätellä kirjan julkaisu vuodesta. Tapahtuma paikka sijoittuu neekerisaareen. Ympäristöä kuvataan sen verran että he ovat saarella ja joitakin yksityiskohtia tietenkin.


Kirjan laji tyyppi on rikoskirjallisuus ja siinä on myös kauhuakin. Kauhu tuli mieleen siitä kun murhia tapahtuu ja kaikkea outoa. Kirjan tunnistaa siitä kun murhia tapahtuu.

Jasper 8A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti