lauantai 26. lokakuuta 2013

Becca Fitzpatrick, Riitasointu (2010)

Kirja kertoo rohkeasta ja päättäväisestä Norasta ja hänen elämästään johon kuuluu Patch. Hän on Noran suojelusenkeli ja myös poikaystävä. Noraa ja Patchia valvovat arkkienkelit, joka estää heitä viettämästä aikaa yhdessä. Norasta alkaa tuntua, että Patch salaa häneltä jotain. Nora ihmettelee, miksi Patchia yhtäkkiä alkaa kiinnostamaan Noran jo lapsesta asti ollut inhokki Marcie. Noraa alkaa kiinnostamaan mitä hänen isälleen tarkalleen ottaen tapahtui.
 
Kirja alkaa mielestäni kivasti, koska se kertoo 14 kuukautta aikaisemmin tapahtumia ja jatkuu seuraavassa luvussa normaalisti. Vasta myöhemmin kirjassa selviää mistä ensimmäinen luku kertoo.
 
 Kirja on mielestäni ehkä fantasiaa, mutta ei kokonaan. Kirja on suunnattu nuorille tai miksei vaikka aikuisillekin. Kirjassa kuvaillaan henkilöitä, paikkoja ja tunteita hyvin ja sopivan lyhyesti.
 
Mielestäni kirja on tosihyvä, vaikka en yleensä tykkää lukea kirjoja joissa on jotain yliluonnollista. Kirja alkoi kivasti, koska sitä ei heti ymmärtänyt mistä se kertoi. Tykkään kuinka kirjan tapahtumat eivät olleet yhtään arvattavissa. Kirjan henkilöt olivat myös hyvin kuvailtu.  
   

Jenna, 8B

3 kommenttia:

 1. Kerroit taitavasti ja lyhyesti kirjan juonen. Esitit myös omia mielipiteitäsi kirjasta. Olisin halunnut tietää vielä enemmän kirjan henkilöistä.


  Jenna 7B

  VastaaPoista
 2. Kerroit mielenkiintoisesti, mitä kirjassa tapahtuu ja myös omia mielipitetäsi siitä.

  VastaaPoista
 3. kerroit taitavasti kirjan tapahtumista ja omista mielipiteistäsi.

  VastaaPoista