lauantai 26. lokakuuta 2013

R.L. STINE: GOOSEBUMPS 1993

Kirja kertoo Hannahista, joka ihmettelee naapuriaan, joka muutti autiotaloon, mutta eilen, kun hän meni nukkumaan, talo oli vielä autiona. Ja uusi poika, joka sinne muutti, katoaa aina kummallisesti. Päähenkilö on Hannah ja sivuhenkilöt Hannahin pikkuveljensä Bill ja Herb, jotka ovat 6 v ja lisäksi on muitakin sivuhenkilöitä kuten uusi naapuri. Tapahtumat esitetään Hannahin näkökulmasta. Hannah oli sellainen joka pelkäsi joskus jotain pelottavia asioita. Ja Hannahin pikkuveljet olivat kovaäänisiä kiusankappaleita.  

Kirja alkaa siitä kun Hannah huomaa että naapuriin on muuttanut uusipoika, joka on hyvin kalpea, katoaa kummallisesti eikä sano Hannahille mitään. Onko uusinaapuri kummitus?

Kerran, kun Hannah oli kaupungissa kaikki valot sammuivat ja hän oli peloissaan, koska hän tunsi mustanvarjon hänen lähellään hän,  jopa haistoi sen. Kirjan tapahtumat sijoittuvat kaupunkiin ja hänen omaan kotiinsa.

Kirja on jännitys kirja. Antaisin sille 2 ja puoli tähteä. En pitänyt siinä mistään turhasta. Joskus oli vähän turhautuva tunne, kun luin sitä. Suosittelisin kirjaa sellaiselle, joka pitää jännityskirjoista.

Jussi 7b

1 kommentti: