lauantai 26. lokakuuta 2013

Goosebumps: Luikeroleiri 2009

Kirjan tekijä: R.L.Stine.
Kirjan tapahtuma: Kauhu.
Päähenkilöt: Boone ja Heather.

Luikeroleiri kertoo kahden sisaruksen leirille lähdöstä. Ennen leirille lähtöä Boone ja Heather kokoavat kaverinsa kokoon ja lähtevät samalla bussilla leirille. Leirillä he luulevat olevansa keskenänsä, mutta he ovat väärässä.

Leiri tuntuu kaikista mukavalta, mutta öisin kaikki kuulevat kovaa sihinää läheltä. Kukaan leirillä oleva lapsi ei tiedä leirin kaameuksista. Eräänä yönä sihinä on korvia raastavaa ja kaverukset lähtevät hakemaan ohjaajia, mutta ohjaajien koppi oli tyhjä. Yksi kaveruksista kokeilee peittoja, josko he olisivat siellä. Yhtäkkiä lakana nousee sängystä ja peiton alta ilmestyy…

Minun mielestäni kirja on kiva luettavaksi. Kirjassa oli kauhua, jonka takia tykkäsin siitä. Tykkäsin myös siitä, että siinä on jokin juoni, mihin kaikki lukijat pääsevät heti mukaan. Siinä on kauhua jonkin verran. Suosittelen kirjaa sellaisille ihmisille, jotka tykkäävät lukea kauhukirjoja.

Kirja sisältää 157 sivua ja siinä on kaksi tarinaa. Toisessa tarinassa Boone voittaa lipun Kauhumaahuvipuistoon. Siellä hänet siepataan bussiin, jossa on karvaisia olentoja. Boone kokee kauhua ja luulee jossain vaiheessa kuolevansa. Toinenkin tarina on kanssa pelottava. Tykkään siinä siitä, jos käytät mielikuvitusta, pääset tarinan sisälle. Mielestäni tämä kirja oli paras kauhukirja, minkä olen koskaan lukenut.
                                                     
Eemeli7B

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti