keskiviikko 23. lokakuuta 2013

NEROPATIN PÄIVÄKIRJA I (2007)kirjailija: Jeff  Kinney.
Kirja kertoo Greg nimisestä kolmetoista vuotiaasta neropatista jota ärsyttää kun sen koulu on täynnä ääliöitä. Hänen vanhempansa on outoja. Hänen ainoa kaverinsakin on outo ja ei oikein tajua mitään. Hänen iso veljensä osoittautuu ärsyttäväksi. Ja hänen pikkuveljensä vielä, ärsyttävämmäksi.

Gregin koulun kentällä on homehtunut juusto.  Aina kun joku koskee juustoon, niin leviää juustokäsi ja aina kun joku koskee sinua juusto kädellä, sinä saat tartunnan. Minä voin yhden asian vielä paljastaa neropatin kaveri Rowley joutui syömää kirjan loppu vaiheilla juuston.


Kaiken lisäksi Gregillä on, pelaus ongelma, hänen on koko ajan pelattava pelejään. Kun hän yhdessä kohtaa tekstiä saa oudosti pelikieltoa hänen on mentävä pelaamaan Rowleyn luokse. Mutta Rowleyn isä on tarkka peleistä ja hän toteaa että tälläistä peliä Rowley ei saa pelata.

Kirja ei ole päiväkirja julkaisu se on kirja eikä kannessa lue päiväkirja.
Tämä kirja on suositeltava tyypeille jotka ymmärtävät huumorin päälle! Kirjasta tekee hyvän se kun siinä on niin paljon huumorillisia toteamuksia että kuka vaan joka ymmärtää huumoria voi lukea kirja mutta suosittelen sen kirjan 9-14 vuotiaille.
    
 sami 7a luokka.

2 kommenttia:

  1. Kun,että ja mutta sanan eteen keskellä lausetta tulee pilkut. Minä tykkään paljon huumorista,mutta luulen että sinäkin tykkäät. Mulla on erittäin hyvä huumorintaju ja siksi mä tykkään tuosta kirjasta. Terveisin: Lotta 7a luokka

    VastaaPoista
  2. olen lukenut kirjan.todella hauska.

    VastaaPoista